Ligging en locaties

Centraal op Kenniscampus

CSG Het Streek heeft twee locaties binnen de Kenniscampus Ede: op de Bovenbuurtweg en op de Zandlaan. Op deze campus vindt u onderwijsinstellingen voor vo, mbo en hbo. Onze beide locaties hebben prima contacten met de andere scholen binnen de Kenniscampus. CSG Het Streek ligt ook strategisch gunstig in de Food Valley. 

Locatie Bovenbuurtweg 1

Onze school aan de Bovenbuurtweg biedt onderwijs aan in de leerstromen mavo, havo, vwo, gymnasium en technasium. De locatie Bovenbuurtweg werkt prima samen met de Christelijke Hogeschool Ede binnen de Kenniscampus en met de Wageningen Universiteit in de Food Valley. Op de locatie Bovenbuurtweg zijn de onderwijsprogramma’s gericht op een goede doorstroming naar het hbo of het academisch onderwijs.

Locatie Zandlaan 25

Ons gebouw aan de Zandlaan 25 is in juli 2012 opgeleverd, inclusief leerateliers, praktijkruimtes en een studio. Je kunt hier kiezen uit praktijkonderwijs, vmbo bbl en kbl, mavo en vakroute techniek.

Als vmbo-leerling heb je de mogelijkheid om de sportklas te volgen. Ben je erg goed in een sport, dan kun je meedoen op de Sport High School in Ede. De locatie Zandlaan werkt prima samen met onder meer het ROC A12 binnen de Kenniscampus. De onderwijsprogramma’s op deze locatie zijn gericht op een goede doorstroming naar het mbo.