Werkgever met meerwaarde

Stimulerend

Wie werkt op CSG Het Streek komt dagelijks in contact met leerlingen die wij een goede basis willen bieden voor een succesvolle toekomst. Onze medewerkers zijn daarin het kapitaal van de organisatie. Daarom is ons personeelsbeleid erop gericht hen te stimuleren zich te blijven ontwikkelen.

Lerend

Op onze school spreken medewerkers elkaar aan op de kwaliteit van hun werk. Er mogen fouten worden gemaakt in onze lerende organisatie. Belangrijk is dat de direct leidinggevende en de collega’s feedback geven. Dat iedereen ook ontvankelijk wil zijn voor feedback.
CSG Het Streek maakt deel uit van het VIA-scholenverband: een samenwerking van elf scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Veluwe en omstreken. Deze samenwerking heeft onder meer als doel om van en met elkaar te leren. 

Faciliterend

De ontwikkeling van talenten begint bij de medewerkers zelf. Iedere medewerker is eigenaar van zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. De school heeft een ondersteunende rol door studietijd en opleidingsmogelijkheden aan te bieden.

Opleidingsschool

Wij zijn een opleidingsschool: stagiairs, lio’s, zij-instromers of mensen die alleen in deeltijd kunnen werken, zijn bij ons welkom. Ons opleidingsprofiel moet het hun mogelijk maken om bewust een keuze te maken voor onze school of voor juist een andere school.