Wie zijn wij?

Breed

CSG Het Streek in Ede is een brede school voor voortgezet onderwijs. Welke leerstroom je ook wilt volgen, bij ons kan dat. Van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Binnen de regio zijn wij onder meer onderscheidend met ons technasium, onze ondernemersmavo en onze vmbo-sportklas.

Sociaal

Wij bieden een vriendelijke, vriendschappelijke leeromgeving. Jij moet je bij ons thuis kunnen voelen. Alleen dan zul je het beste uit jezelf halen. Zo streven wij er ook naar om je zo snel mogelijk op een passende plek te krijgen.

Christelijk

CSG Het Streek is een christelijke school. Bij ons ben je welkom als je met respect voor christelijke normen en waarden mee wilt doen aan ons schoolleven. Echtheid vinden wij belangrijk. Van onze docenten verwachten wij dat zij hun bron van inspiratie – de Bijbel – woorden en daden kunnen geven. Woorden in bijvoorbeeld een dagopening. Daden in de dagelijkse omgang met leerlingen en collega’s.
Leerlingen merken verder dat wij een christelijke school zijn door de dagopeningen, de godsdienstlessen, de vieringen van de christelijke feestdagen en het organiseren van sociale acties.

Voel je welkom op onze school en kijk rustig rond op onze website!