Onesiforus

Unity als Onesiforus

Onesiforus is de naam van de leerlingen- en activiteitencommissie op Het Streek Bovenbuurtweg. Tijdens de jaarlijkse stuntweek voeren twee groepen leerlingen een verkiezingscampagne en strijden ze tegen elkaar om de titel Onesiforus. Dit doen ze onder andere door posters op te hangen, T-shirts te verkopen en een stuntfilm te vertonen. Aan het einde van de stuntweek kunnen de leerlingen op één van de verkiesbare groepen stemmen tijdens het jaarlijkse verkiezingsfeest. Wie met de verkiezingsoverwinning naar huis gaat, is het nieuwe bestuur van Onesiforus.

Unity is in het cursusjaar 2018/2019 uitgeroepen tot nieuwe Onesiforus.

Onesiforus_1.jpg


Activiteiten

Onesiforus organiseert in een schooljaar onder andere Sinterklaas, het Kerstgala, Valentijn, schoolfeesten en de wintersportdag. Ook bedenken ze eigen feesten of acties en hebben ze een speciaal ledenfeest. Ze proberen door middel van deze feesten en activiteiten het schooljaar zo leuk mogelijk te maken voor iedereen!

Social media

Op Instagram (@unityonesiforus) vind je alles wat je over de huidige Onesiforus en haar activiteiten moet weten. Verder kun je hier natuurlijk heel veel leuke foto's en video’s vinden van alle schoolactiviteiten en feesten.

 

 


 

 

Deze pagina delen