Studiekeuzelab/voorlichtingsweek

College
Studiekeuzelab/voorlichtingsweek  Studiekeuzelab/voorlichtingsweek

Een studie kiezen kan best lastig zijn. Leerlingen van leerjaar 3 en 4 weten dat. Zij staan binnenkort voor deze keuze. Ieder gaat daarbij op zoek naar waar zijn of haar interesses en talenten liggen, waar hij of zij wil studeren en hoe het hele studiekeuze- en studietraject in elkaar steekt.

Zij hoeven het wiel niet opnieuw en alleen uit te vinden. Van maandag 21 t/m zaterdag 26 september wordt online de Studiekeuzelab Voorlichtingsweek georganiseerd. Dit is een week vol interessante webinars waarin je alles leren kunt leren over het maken van een studiekeuze en wat erbij komt kijken.

Er zijn ruim 60 interactieve online voorlichtingen met gelegenheid om vragen te stellen over veel verschillende onderwerpen zoals Sterke Punten Training, info over studeren in het beroeps- en hoger onderwijs en voorlichting over een stap naar het buitenland. Ook zijn er speciale webinars voor ouders/verzorgers. Tevens zijn er studenten en voorlichters van ruim 40 scholen en opleidingen die alles vertellen over hun school en opleidingen. Veel succes met je keuze! 

Deze pagina delen