Talenten keuzevak in première theatervoorstelling

College
Talenten Streek College in de schijnwerpers! Talenten Streek College in de schijnwerpers!

De afgelopen maanden hebben de leerlingen van het praktijkkeuzevak 'Talentvak zang, dans en acteren' heel hard gerepeteerd aan het theaterstuk 'De gemaskerde moord'. Weken van voorbereiding, teksten instuderen, decorstukken schilderen, attributen regelen en heel veel oefenen zijn hieraan voorafgegaan. Op dinsdagavond 15 december is het eindelijk zover dat dit 'gruwelijke' theaterstuk in première zal gaan.  

In het mooie landhuis van Orichidee en Eugene vindt een gemaskerd bal plaats, de gasten stromen langzaam binnen en het feest kan van start gaan. Maar dan, Orchidee wordt dood aangetroffen onder de buffettafel; vermoord! Maar wie heeft dit gedaan.....? 

Helaas mag er vanwege corona geen publiek bij aanwezig zijn. De ouders van de leerlingen ontvangen een link om het optreden via YouTube livestream te volgen. Vanaf ongeveer 19:00 uur is het zover; het theaterstuk zal ongeveer een uur duren. Wij wensen Romie, Lisa, Mavie, Kaithlyn, Lisa, Mike, Jardi, Marinka, Olivia, Lotte, Lieke en Aleksandar veel succes toe met hun optreden. 

 

 

 

 

Deze pagina delen