Voorzichtig vooruitkijken naar 2 juni

College
We kijken uit naar een voorzichtige opstart  We kijken uit naar een voorzichtige opstart

Inmiddels is bekend dat scholen in het voortgezet onderwijs dicht blijven tot in ieder geval 1 juni 2020. Dat betekent dat wij ons voorbereiden om vanaf dinsdag 2 juni (maandag 1 juni is Tweede Pinksterdag) het onderwijs op school weer op te kunnen starten. Natuurlijk wachten we eerst het officiële besluit van het kabinet om weer open te gaan af.

We bereiden ons de komende weken voor op een programma voor de afronding van het schooljaar dat zowel op school als thuis plaatsvindt. In dit programma nemen we toetsen en praktische opdrachten mee. Ook gaan we aan de slag met de bevordering naar het volgend schooljaar. In de maand mei is ons gebouw nog steeds in gebruik voor een veilige afname van de resterende schoolexamens. Deze maand blijven we al het onderwijs op afstand verzorgen, zoals we dat ook de afgelopen tijd hebben gedaan. Vanaf juni zal het een combinatie worden van online en fysiek onderwijs.

In de tussentijd is er ook nog een webinar. De naam zegt het al: een lezing, workshop of college via het web. Dus uitsluitend online publiek. Daar kunnen ouders ook aan deelnemen. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Ede nodigt ouders uit om op 12 mei van 20.30 – 21.30 uur een webinar te volgen met als titel: ‘Help, 24/7 een puber in huis’. Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige en auteur van het boek ‘Pubers zijn leuk!’, geeft dit webinar. Klik hier voor meer informatie.

 

Deze pagina delen