De school is weer open!

Geplaatst op Categorieën Het Streek College, Het Streek College Pro

Allereerst voor iedereen een gezegend, gelukkig en gezond 2022. We staan aan het begin van een nieuw kalenderjaar waarbij de coronamaatregelen ons dagelijks leven nog steeds beïnvloeden. Gelukkig heeft de regering besloten dat de schooldeuren weer mogen openen. Dat is goed nieuws!

Vanaf dinsdag 11 januari 2022 zien wij alle leerlingen weer op school. We gaan ook dit jaar weer onze uiterste best doen om goed onderwijs en begeleiding te geven aan onze leerlingen. Daarom gelden een aantal  richtlijnen ten aanzien van de (basis)maatregelen, preventief testen, en mondkapjesplicht. Ouders en leerlingen hebben daar een brief over ontvangen.

Zoals bekend is ons gebouw uitstekend geventileerd. We hanteren daarom het normale rooster en pauzetijden. De lokalen worden gelucht in de pauzes en tussen de lessen door en leerlingen kunnen in het atrium en ook op de afdelingen pauzes houden zodat we het hele gebouw inzetten. Op de gangen en trappenhuizen is het belangrijk rechts te blijven lopen.

We hopen dat iedereen zich aan die richtlijnen houdt en dat we mede daardoor de school open kunnen houden voor onze leerlingen en medewerkers.