Sponsoractie Zip Your Lip!

Lyceum
ZYL ZYL

Deze week is het eindelijk zover! De leerlingenraad organiseert de actie: "Zip your Lip!" Van vrijdag 19 op zaterdag 20 april zullen er een heleboel enthousiaste leerlingen en begeleidende docenten 24 uur in onze school verblijven, niet eten en zo geld ophalen voor het goede doel. Twee jaar geleden was deze actie een ontzettend groot succes!

Met de sponsoractie van Zip your Lip helpen we kinderen die elke dag met honger naar school gaan. Met het gel...d dat met deze schoolactie wordt opgehaald, willen we kinderen helpen die zwaar ondervoed zijn en altijd met honger naar bed gaan. Door deze ondervoeding kunnen kinderen onder andere een groeiachterstand oplopen.

Met de opbrengsten van de sponsoracties op meerdere scholen deelt de organisatie voedselpakketten en zadenpakketten uit aan families in arme landen waar honger is. Op die manier hebben de families in de toekomst een goede oogst. Bovendien leren ze de ouders van de kinderen hoe ze ondanks de droogte toch gezond voedsel kunnen verbouwen.

Wat een mooi doel! Dus, sponsor onze leerlingen! Wij wensen de deelnemende leerlingen heel veel succes toe!

Deze pagina delen