Diplomering vmbo-mavo in coronastijl

College
De overhandiging van het diploma De overhandiging van het diploma

De afsluiting van leerjaar 4 is door de Corona-crisis anders dan wij allemaal graag zouden zien. Géén laatste lesdag, géén examenstunt, géén eindexamens en géén galafeest….maar van de diplomering gaan we toch op een aangepaste manier een leuk feestje maken! Het wordt een drive-in-uitreiking op de parkeerplaats naast de school op 8 juli (bbl en mavo) en 9 juli (kbl). 

Niet per afdeling maar per klas. Voor iedere klas is een uur gereserveerd. Er zal een oplegger als podium fungeren en een DJ zorgt voor muziek. De examenleerling wordt verwacht in een personenauto met maximaal vier personen. Geen auto? Laat het dan weten dan kan de school iets regelen....

                                                                       gala-auto.jpg                

Per klas worden de auto’s eerst bij de sporthal aan de Zandlaan verwacht. Daar verzamelen ze en vervolgens worden de auto’s door verkeersregelaars naar de parkeerplaats naast de school begeleid. Dit om te voorkomen dat er een file ontstaat op de Zandlaan. Daarna krijgt men een plekje aangewezen op de parkeerplaats en kan het spektakel beginnen!  Alle gasten blijven in het voertuig zitten, alleen de examenleerling mag naar voren komen om het diploma te ondertekenen en op te halen. Er is een fotograaf die de overhandiging vastlegt en die foto ontvangen de ouders na afloop digitaal van de school. Wij kijken uit naar een fantastische diplomering anno 2020!

 

 

Deze pagina delen