Het is weer kanjertijd!

College
Je bent een kanjer als je meedoet! Je bent een kanjer als je meedoet!

Na het grote succes van vorig jaar krijgt de 40-dagenkanjertijd dit jaar een vervolg! En het mooie is; dit jaar doen alle leerlingen van het vmbo en PRO mee! 

Op maandag 2 maart is de 40-dagenkanjertijd op Het Streek College begonnen. Een tijd waarin we goed gedrag en mooie initiatieven van leerlingen belonen. Veertig dagen lang zal bovengemiddeld positief gedrag beloond worden door het uitreiken van kanjermunten. Een ‘kanjer’ is iemand die het goede voorbeeld durft te geven. Iemand die op een nette manier opkomt voor zichzelf, maar ook voor anderen. Die positief over zichzelf denkt en ook anderen waardeert. Het gaat dus niet om het belonen van goede leerprestaties, maar om een beloning voor goed gedrag.

Kanjermunt_1.jpg

De uitgereikte munten worden per klas verzameld. Tijdens de paasviering op donderdag 9 april zullen per leerjaar de klassen met het meeste aantal munten bekend worden gemaakt en beloond worden. Niet in de vorm van een cadeau, maar in de vorm van een leuke, spannende en leerzame ervaring. We houden u op de hoogte van het verloop van deze kanjeractie! 

 

Deze pagina delen