Livestream kerkdiensten op Het Streek College

Geplaatst op Categorieën Het Streek College, Het Streek College Pro

Vanaf zondag 21 november gaat Mozaïek0318 livestreamkerkdiensten verzorgen vanuit onze school.

Mozaïek is een moderne kerk waarvan de oorsprong in Veenendaal ligt. Wekelijks komen er duizenden mensen bij elkaar op steeds meer plekken in ons land. Mozaïek noemt zichzelf een kunstwerk van gebrokenheid. Iedereen is welkom, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat je ook hebt meegemaakt. Samen kerk zijn betekent dat dit overal mogelijk is. In een zaal, thuis en op school!

Sinds eind september 2021 worden er weer fysieke diensten gehouden in de Basiliek in Veenendaal. De dienst van 11.00 uur wordt ook wekelijks uitgezonden via een livestream.

De mogelijkheid om het schoolgebouw van Het Streek College op zondagen open te stellen voor kerkgenootschappen is voor de school niet nieuw. De school staat middenin de Edese maatschappij en werkt vanuit een maatschappelijk oogpunt. Zo is het idee ontstaan om voorlopig eens in de maand een livestreamdienst te laten zien in de aula aan de Zandlaan.

Leden van de Mozaïek uit Ede of nabije omgeving zijn van harte welkom, maar dit geldt ook voor medewerkers, leerlingen en hun ouders/verzorgers van Het Streek College en Het Streek Lyceum.
Op zondag 21 november 2021 en zondag 19 december 2021 bent u en jij welkom vanaf 10.30 uur. De koffie/thee staat dan klaar in de ontvangstruimte van de school!  De dienst begint om 11.00 uur en is te volgen op een groot scherm. Aansluitend is er de gelegenheid voor ontmoeting.