Besluit docentenavond n.a.v. aangepaste adviezen RIVM

Lyceum
important important

 

Aan de ouders, verzorgers van alle leerlingen

Geachte ouders, verzorgers,

Naar aanleiding van de persconferentie berichten we u over de docentenspreekavond van vanavond, donderdag 12 maart. Wij hebben zojuist kennisgenomen van de bijgestelde adviezen van het RIVM. Hiervan zijn met name nu voor ons relevant:

- Iedereen blijft thuis bij klachten

- Evenementen met meer dan 100 personen dienen te worden afgelast.

Hieruit volgt dat wij vanaf nu verwachten dat leerlingen met klachten als verkoudheid, keelpijn, hoesten en/of koorts niet naar school komen en afgemeld worden. Deze afspraak is zojuist ook met de medewerkers van de school gemaakt.

Daarnaast is vanavond de docentenspreekavond gepland die volgens de bijgestelde adviezen geen doorgang kan vinden. Wij hebben net besloten om deze telefonisch te laten plaatsvinden. Dit betekent voor u dat u door de betreffende docent gebeld wordt op het afgesproken tijdstip. De gespreksduur is gelijk aan de geplande tijd, namelijk 10 minuten. Wij vragen aan u om bereikbaar te zijn op het telefoonnummer dat u aan ons bekend heeft gemaakt. Het kan zijn dat de inkomende oproep als anoniem op uw scherm weergegeven wordt.

Van de navolgende docenten is vandaag bekend geworden dat zij niet aanwezig zijn, zij zullen dus geen contact met u opnemen:

- Matthijs Diepeveen (MDN)

- Thea van der Jagt (TJG)

- Bernie Janssen (BJA)

- Yvonne Nieuwland (YNI)

- Reinarda Nonner (RNO)

- Hans Heijnis (HHN)

Morgenochtend hebben wij intern overleg om te kijken of er nog aanvullende maatregelen nodig zullen zijn. Vooralsnog volgen wij de oproep van de minister-president en blijft de school open.

Namens de schoolleiding,

Drs. W. Nep

rector

Deze pagina delen