Update coronabeleid: CSG Het Streek gaat dicht

Lyceum
update coronabeleid update coronabeleid

Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerlingen,

Gezien het besluit van de regering met betrekking tot maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus gaan de locaties van CSG Het Streek dicht van maandag 16 maart tot en met 6 april 2020.

Onze scholen zijn alleen open voor kinderen van mensen in vitale beroepen. Wilt u hier gebruik van maken mail dan naar info@hetstreek.nl

Wij gaan in de komende dagen met de medewerkers aan de slag om voorbereidingen te treffen zodat het (online) onderwijs, ook tijdens de verplichte schoolsluiting, zo veel mogelijk doorgang kan vinden.

Wij hebben een verantwoordelijkheid voor het verzorgen van onderwijs voor alle leerlingen. De onderwijsprioriteiten liggen op dit moment bij de leerlingen die eindexamen doen. Zij krijgen morgen apart informatie hierover. Geplande toetsen voor maandag en dinsdag gaan niet door.

De huidige situatie is lastig voorspelbaar, de ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en vragen doorlopend om nieuwe beslissingen te nemen. Wij vragen uw begrip en rekenen op uw steun.

Uiteraard blijven we communiceren via de mail en plaatsen we informatie op onze website. Wij zullen ons tot het uiterste inspannen en wensen u veel sterkte toe in deze situatie.

Namens het bestuur en de directie,

Met vriendelijke groet,

J.D.G. van der Molen

Voorzitter College van Bestuur CSG Het Streek

Deze pagina delen