Open Dag 2022

Geplaatst op Categorieën Het Streek College, Het Streek College Pro

Op vrijdag 28 januari houden wij onze Open Dag maar eigenlijk is het vooral een Open Plein: een Open Dag in de buitenlucht maar vrees niet dat je kou lijdt of nat wordt.

De middag start om 15:00 uur en eindigt om 20:00 uur. Op het plein staan dan tenten met een terrasverwarmer. Leerlingen geven zich op voor het Open Plein via welkomophetstreek.nl. Per uur is er een maximaal aantal inschrijvingen mogelijk.

Gasten wordt gevraagd een mondkapje te dragen waar 1,5 meter niet mogelijk is. Leerlingen worden opgevangen in een ‘entree-tent’ en krijgen daar een naamsticker. In de tent midden op het schoolplein wordt koffie/thee/choco uitgeserveerd. In deze tent vinden ook de individuele gesprekjes/vraagjes plaats door medewerkers.

Het praktijkonderwijs is aanwezig op het plein én op de eigen afdeling. Ouders en leerlingen worden eventueel doorverwezen naar binnen. In de gymzaal is een looproute uitgezet en vinden enkele corona-proof activiteiten plaats en aan kleine groepen wordt een rondleiding aangeboden.

Schrijf je in via  welkomophetstreek.nl/college en maak kans om opgehaald te worden met een limousine bij jou voor de deur! Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!