Docent Drama voor ISK

CSG Het Streek is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in de gemeente Ede. Wij verzorgen op twee locaties een breed palet aan onderwijsvormen, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ook verzorgen wij nieuwkomersonderwijs op twee locaties.

Wij zijn op zoek naar een docent Drama voor ISK (0,6 – 0,8 fte)

Wat vragen we van jou?
Jouw passie ligt bij de anderstalige leerlingen. Je ben enthousiast is, kunt putten uit verschillende werkvormen en kunt differentiëren. Je bent een docent met goede pedagogische en vakinhoudelijke vaardigheden en weet leerlingen te motiveren, ook als het even minder gaat met de leerling. De jongeren in deze doelgroep hebben ieder hun eigen verhaal en jij kunt ze ondersteunen in hun ontwikkeling door ze creatieve en sociale vaardigheden aan te leren. Je weet de verbinding te leggen met de Nederlandse taal.

Je werkt in een team met andere docenten en geeft les aan onze leerlingen van alfa tot uitstroom. Het is vanzelfsprekend dat je een teamspeler bent om de leerling na twee jaar te laten uitstromen op de passende plek. We vinden het belangrijk dat je tweedegraads bevoegd bent voor drama of hiervoor studeert of dat je een diploma creatieve therapie hebt.

Wat krijg je bij ons?
Samen leren doen niet alleen de leerlingen. Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is er voor docenten ook scholing die we gezamenlijk inzetten, gericht op schoolbrede thema’s. We geven hierbij onze drie kernbegrippen, ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid, steeds meer inhoud. Daar profiteren al onze leerlingen en medewerkers van.

CSG Het Streek is lid van de Gelderse Onderwijsvallei (GOV) en is opleidingsschool voor de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) en de Wageningen Universiteit (WUR). Onze schoolopleiders zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk begeleid wordt bij de start op onze school!

Wij bieden een tijdelijke, uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling vindt plaats volgens de CAO voor het voortgezet onderwijs en op basis van werkervaring. Bij Het Streek College geldt een arbeidsmarkttoelage.

CSG het Streek heeft een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je gebruik maken van FiscFree®,  extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel (bijvoorbeeld voor de aanschaf van een fiets, laptop of sportschoolabonnement).

Informatie
Heb je nog vragen? Cynthia van Veggel, teamleider ISK, geeft je graag antwoord. Zij is bereikbaar via cvg@hetstreek.nl. Solliciteren kan tot en met 25 september via Meesterbaan.

Deel deze vacature

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Met deze baan kom je te werken op Het Streek College, Zandlaan 25, Ede