docent natuurkunde/NASK

CSG Het Streek is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in de gemeente Ede. Wij verzorgen op twee locaties een breed palet aan onderwijsvormen, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Vanwege de centrale ligging aan de A12 en vlakbij station Ede-Wageningen is onze school goed bereikbaar.

Het Streek Lyceum aan de Bovenbuurtweg biedt mavo, havo, vwo, technasium en gymnasium en staat bekend vanwege de fijne sfeer en goede begeleiding van onze leerlingen. Samen leren, samen leven! is het motto van onze school. Samen leren betekent dat leerlingen zich ontwikkelen en kansen pakken, samen leven betekent dat we oog hebben voor elkaar en onze omgeving. Word jij één van ons die elke dag vol enthousiasme onze leerlingen écht ziet en begeleidt in hun ontwikkeling?

Wij zijn, ivm ziektevervanging, op zoek naar een

docent natuurkunde/NASK (6-8 uur)

Wat vragen we van jou?
Jouw passie ligt bij onze leerlingen. Je werkt in een team met andere docenten en geeft les aan onze leerlingen in de middenbouw, van mavo, havo tot vwo. Het is vanzelfsprekend dat je een teamspeler bent. We vinden het belangrijk dat je tweedegraads bevoegd bent of hiervoor studeert en dat je past bij onze christelijke identiteit.

Het betreft een tijdelijke functie ivm ziektevervanging voor 6-8 uur in de week.

Wat krijg je bij ons?
Samen leren doen niet alleen de leerlingen. Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is er voor docenten ook scholing die we gezamenlijk inzetten, gericht op schoolbrede thema’s. We geven hierbij onze drie kernbegrippen, ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid, steeds meer inhoud. Daar profiteren al onze leerlingen en medewerkers van.

CSG Het Streek is lid van de Gelderse Onderwijsvallei (GOV) en is opleidingsschool voor de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) en de Wageningen Universiteit (WUR). Onze schoolopleiders zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk begeleid wordt bij de start op onze school!

Informatie
 Heb je nog vragen? Bettina Junge, teamleider mavo 2-3-4, geeft je graag antwoord. Zij is bereikbaar via bju@hetstreek.nl.

Sollicitatie + CV gegevens kun je tot uiterlijk 27 september 2023 mailen naar vacature.lyceum@hetstreek.nl

Deel deze vacature

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Met deze baan kom je te werken op Het Streek Lyceum, Bovenbuurtweg 1, Ede