docent Nederlands (0,5 – 1,1 FTE)

Het Streek Lyceum aan de Bovenbuurtweg biedt mavo, havo, vwo, technasium en gymnasium en staat bekend vanwege de fijne sfeer en goede begeleiding van onze leerlingen. ‘Samen leren, samen leven!’ is het motto van onze school. Samen leren betekent dat leerlingen zich ontwikkelen en kansen krijgen, samen leven betekent dat we oog hebben voor elkaar en onze omgeving. Word jij één van ons die elke dag vol enthousiasme onze leerlingen écht ziet en begeleidt in hun ontwikkeling?

Het Streek Lyceum maakt deel uit van CSG Het Streek. Dit is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in de gemeente Ede. Wij verzorgen op twee locaties een breed palet aan onderwijsvormen, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Vanwege de centrale ligging aan de A12 en vlakbij station Ede-Wageningen is onze school goed bereikbaar.

Wij zijn op zoek naar een

docent Nederlands (0,5 – 1,1 fte)


Word jij onze nieuwe collega?
Op Het Streek Lyceum maak je deel uit van een goed georganiseerde sectie Nederlands met betrokken collega’s. In deze grote sectie werken we veel samen, worden de taken goed verdeeld en is er ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Onze leerlingen krijgen drie of vier lessen Nederlands per week, waardoor je snel een band met ze opbouwt en waardoor we de ruimte hebben voor alle onderdelen van ons veelzijdige vak. In de bovenbouw is er veel aandacht voor literatuur.

Wat kun je bij ons verwachten?
Vanzelfsprekend is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op schoolbrede thema’s en je vakgebied. Daarbij staan onze drie kernbegrippen ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid centraal.

CSG Het Streek is lid van de Gelderse Onderwijsvallei (GOV) en is opleidingsschool voor de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) en de Wageningen Universiteit (WUR). Onze schoolopleiders zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk begeleid wordt bij de start op onze school. Iedere nieuwe collega krijgt een docentcoach voor persoonlijke begeleiding.

Wij bieden een tijdelijke, uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling vindt plaats volgens de CAO voor het voortgezet onderwijs en op basis van werkervaring.

CSG het Streek heeft een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je gebruik maken van FiscFree®,  extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel (bijvoorbeeld voor de aanschaf van een fiets, laptop of sportschoolabonnement).

Informatie
Heb je nog vragen? Rob Adriaens, teamleider vwo 2 en 3, geeft je graag antwoord. Hij is bereikbaar via rad@hetstreek.nl

Sollicitatie + CV gegevens kun je tot uiterlijk 29 november 2023 mailen naar vacature.lyceum@hetstreek.nl

Deel deze vacature

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Met deze baan kom je te werken op Het Streek Lyceum, Bovenbuurtweg 1, Ede