Docent praktijkonderwijs / stagecoördinator

CSG Het Streek is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in de gemeente Ede. Wij verzorgen op twee locaties een breed palet aan onderwijsvormen, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Vanwege de centrale ligging aan de A12 en vlakbij station Ede-Wageningen is onze school goed bereikbaar.

Het Streek College aan de Zandlaan biedt praktijkonderwijs, vmbo en mavo en staat bekend om de fijne sfeer en de persoonlijke begeleiding van onze leerlingen. ‘Samen leren, samen leven!’ is het motto van onze school. Samen leren betekent dat we leren door theorie en in de praktijk, samen leven betekent dat we oog hebben voor elkaar en onze omgeving. Word jij één van ons die elke dag vol enthousiasme onze leerlingen écht ziet en begeleidt in hun ontwikkeling?

Wij zijn op zoek naar een docent praktijkonderwijs/stagecoördinator (0,8 – 1,0 fte)

Wat vragen we van jou?
Jouw passie ligt bij onze leerlingen van het praktijkonderwijs. Je bent een kei in een veilig leerklimaat scheppen en je bent in staat onze leerlingen op een individueel niveau te coachen. Een positieve bijdrage leveren aan een lerende cultuur is niet nieuw voor jou. Je bent didactisch sterk en weet in te spelen op de diverse leerbehoeften van onze leerlingen. Het is vanzelfsprekend dat je een teamspeler bent en dat je past bij onze christelijke identiteit.

Als stagecoördinator speel je een belangrijke rol in het begeleiden van leerlingen die stage lopen en coördineer je stage-activiteiten. Je werkt samen met het stagebureau van ons vmbo. Ook ga je op pad naar bedrijven voor acquisitie en ontwikkel je visie op stages.

Wat krijg je bij ons?
Samen leren doen niet alleen de leerlingen. Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is er voor docenten ook scholing die we gezamenlijk inzetten, gericht op schoolbrede thema’s. We geven hierbij onze drie kernbegrippen, ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid, steeds meer inhoud. Daar profiteren al onze leerlingen en medewerkers van.

CSG Het Streek is lid van de Gelderse Onderwijsvallei (GOV) en is opleidingsschool voor de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) en de Wageningen Universiteit (WUR). Onze schoolopleiders zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk begeleid wordt bij de start op onze school!

Wij bieden een tijdelijke, uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling vindt plaats volgens de CAO voor het voortgezet onderwijs en op basis van werkervaring. Bij Het Streek College geldt een arbeidsmarkttoelage.

CSG het Streek heeft een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je gebruik maken van FiscFree®, extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel (bijvoorbeeld voor de aanschaf van een fiets, laptop of sportschoolabonnement).

Informatie
Heb je nog vragen? Gerard Bouwheer, teamleider praktijkonderwijs, geeft je graag antwoord. Hij is bereikbaar via gbo@hetstreek.nl. Solliciteren kan tot en met 28 juni 2024 via  Meesterbaan.

Deel deze vacature

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Met deze baan kom je te werken op Het Streek College Pro, Zandlaan 25, Ede