Vertrek Gertjan van der Molen als voorzitter College van Bestuur CSG Het Streek

Geplaatst op Categorieën Algemeen

Gertjan van der Molen vertrekt per 1 oktober 2022 als voorzitter van het College van Bestuur van CSG Het Streek. De Raad van Toezicht verleent hem per die datum ontslag. Gertjan van der Molen wordt voorzitter College van Bestuur van Portuur, Stichting voor voortgezet onderwijs Achterhoek en Twente.

Gertjan van der Molen is bijna 6 jaar voorzitter College van Bestuur geweest van CSG Het Streek. De Raad van Toezicht betreurt het zeer dat Gertjan besloten heeft om Het Streek te verlaten. Er is grote waardering en dank vanuit de Raad van Toezicht. Gertjan heeft 6 jaar lang zijn energie gegeven aan de ontwikkeling van Het Streek. We hebben veel waardering voor de wijze waarop hij Het Streek heeft gepositioneerd en geleid.

Wij gunnen Gertjan van der Molen van harte deze mooie uitdaging bij Portuur. Met zijn vertrek verliezen wij een mensgericht en inspirerend bestuurder met een drive om samen met alle medewerkers, leerlingen, professionals en het werkveld oplossingen te bedenken voor vraagstukken die spelen in het voortgezet onderwijs.

Gertjan kijkt met veel dankbaarheid terug op zijn jaren bij Het Streek: “De afgelopen 6 jaar heb ik een uitstekende samenwerking ervaren in de organisatie maar ook daarbuiten. Er zijn veel mooie ontwikkelingen gerealiseerd. Voor mijzelf heb ik vastgesteld dat ik toe ben aan een nieuwe omgeving en de uitdagingen die daar bij horen. Portuur biedt mij die uitdaging. Daarbij ligt het in de Achterhoek en Twente, de plek waar ik woon en geboren ben. Ik heb het volste vertrouwen dat Het Streek uitstekend in staat is het mooie toekomstperspectief, zoals verwoord in het zojuist vastgestelde strategisch beleidsplan, vorm te kunnen geven.”

Ben Roodink
Voorzitter Raad van Toezicht CSG Het Streek