Bijzondere kerstviering sluitstuk geslaagde kerstactie

College
Met zijn allen aan het ontbijt Met zijn allen aan het ontbijt

De laatste schooldag van het jaar werd om meerdere redenen een dag om nooit te vergeten.

De dag begon al heel bijzonder. In totaal 570 leerlingen verzamelden zich in het atrium voor een gezamenlijk ontbijt. Heel bijzonder en kleurrijk zoveel leerlingen samen te zien ontbijten. Dat verliep heel gedisciplineerd en gezellig. Dat was ook niet zo moeilijk want het eten was heerlijk en tussendoor was er ook nog een vermakelijke kerstbingo van mevrouw Van Vliet en Van Mensvoort.

Daarna met zijn allen op de fiets naar de kerk. De kerstviering was gewoon indrukwekkend. Dat kwam vooral door de muzikale bijdragen van leerlingen en medewerkers. Het thema was Dromen en dat thema werd volledig waargemaakt. Dat kwam mede door de onvergetelijke liedjes van leerlingen en medewerkers met als hoogtepunten: You Say dat luidkeels werd meegezongen, De Reünie en aan het eind  het toepasselijke Dreams. Onder de klanken van Feliz Navidad verlieten de leerlingen de kerk.  

Halverwege de viering was tijd ingeruimd voor burgemeester Verhulst van Ede. Die bedankte de leerlingen en de ouders voor de unieke inzamelingsactie van voedsel en speelgoed. In totaal meer dan 150 pakketten en heel veel speelgoed werd er ingezameld. Een bijzonder woord van dank gaat van ons uit naar de Boni, Hoogvliet en Intratuin voor hun bijdragen en Rina Boersma van Meet Charity, de coördinator van deze geslaagde actie.  Meer foto's en verslagen straks op Facebook. 

 

20191220_103719_1_0.jpg

Deze pagina delen