Cultuurweek 2 van leerjaar 3

College
De film naar eigen keuze De film naar eigen keuze

De week van 16-20 december is de laatste week van dit schooljaar. In die week zijn er altijd diverse activiteiten. Er zijn kerstvieringen voor alle leerjaren en afdelingen, leerjaar 4 bbl/kbl gaat op stage en leerjaar drie vmbo-mavo heeft een cultuurweek.

Tijdens deze week starten de leerlingen met opdrachten voor het vak CKV. CKV staat voor Cultureel Kunstzinnige Vorming. Dit vak is verplicht gesteld door de overheid en moet met een ‘V’ of ‘G’ worden afgerond voor het eind van leerjaar 3. Onze school heeft ervoor gekozen om dit vak aan te bieden in de vorm van twee cultuurweken.  De eerste week was in oktober. Op maandag is de kick-off van de cultuurweek met uitleg over het programma en opdrachten. Op dinsdag brengen de leerlingen onder andere een bezoek aan de bioscoop Pathé Ede met een film naar keuze en een vervolgopdracht op school.

Kunsthal%20Rotterdam_0.jpg

Op woensdag en donderdag gaan de leerlingen afwisselend naar de Kunsthal in Rotterdam en naar school voor een aantal workshops. Op vrijdag is de centrale kerstviering. We hopen op een afwisselende en leerzame week.

 

Deze pagina delen