De kerstvieringen van 2019

College
Voedsel en speelgoed voor de voedselbank Voedsel en speelgoed voor de voedselbank

Vrijdag 20 december is de laatste schooldag van het jaar. Rond die dag vinden zoals altijd de kerstvieringen plaats. Er zijn dit jaar twee kerstvieringen: een voor het praktijkonderwijs en een voor de afdelingen vmbo/mavo.

Het praktijkonderwijs verdeelt het over twee dagen met het accent op donderdag. Op die dag is er gewoon les tot 11.45 uur. Om 12.15 uur gaan de leerlingen naar hun lokaal dat speciaal in kerstsfeer wordt gebracht, waarna de kerstviering plaatsvindt met onder andere een gesprek en een gedicht. Daarna volgt een kerstlunch waarna gezamenlijk wordt opgeruimd. Op vrijdag is er nog een nabrander met een vrijetijdsprogramma met onder andere een kerstfilm en een kerstbingo.  

Bij vmbo/mavo staat de kerstviering in het teken van de kerstactie voor de voedselbank. Maar voor die tijd is er een gezamenlijk ontbijt van maar liefst ca 500 leerlingen in het atrium. Daarna vertrek per groep op de fiets naar de kerk in Bennekom. Van 10.15 tot 11:15 is de kerstviering met het thema Droom in de Brinkstraatkerk in Bennekom. Daar worden de voedsel- en speelgoedpakketten overhandigd aan de voedselbank in het bijzijn van burgemeester Verhulst van Ede. Vanaf 12.00 uur begint de kerstvakantie. 

Deze pagina delen