De paasvieringen

College
Pasen 2019 Pasen 2019

Vandaag en morgen staan we stil bij het feest van Pasen. Donderdag 18 april eerst met het praktijkonderwijs en vrijdag 19 april met vmbo-mavo.

Het praktijkonderwijs begint met een paaslunch. Dat gebeurt in twee afzonderlijke groepen van onderbouw en bovenbouw. Tijdens die lunch leest mevrouw Gnodde een paasverhaal voor. Na de lunch gaan de leerlingen in klassen uit elkaar. Daar kijken ze gezamenlijk naar een speciale film. De gehele viering duurt van 12.25 uur-14.10 uur.

Vmbo-mavo gaat de 40-dagenkanjertijd afsluiten met een leuke paasviering. Klik hier voor het artikel over de kanjeractie. De dag begint om 9.00 uur met een Paasontbijt met de klas. Daarna workshops en om 11.00 uur is er een overdenking met de prijsuitreiking voor de grooste kanjer. Om 12.00 uur, als alles is opgeruimd, mogen de leerlingen naar huis.

En vanaf dat moment is het vakantie. Die duurt tot en met vrijdag 3 mei. Een vakantie van maar liefst twee weken. Maandag 6 mei is het nog huiswerkvrij, ook voor leerjaar 4, maar die leerlingen zitten natuurlijk al volop te blokken voor het schriftelijk eindexamen dat op donderdag 9 mei officieel begint. We wensen iedereen gezegende Paasdagen en een prettige vakantie.

 

Deze pagina delen