Het Streek
nieuws

Onderbouw Silent Disco schoolfeest: Battle Of The DJ's

08 november 2017

Het is weer zover! Er komt weer een schoolfeest! Ditmaal alleen voor de onderbouw! Deze keer gaan we weer iets doen wat we nog nooit eerder hebben gedaan: een silent disco! Laat je niet bedriegen door de naam, door alle gezelligheid zal het heus niet stil zijn.

 

 

 


HOE WERKT HET?


Je krijgt een draadloze koptelefoon en je kan hiermee zelf bepalen hoe hard jouw muziek staat. Maar het zou saai zijn als je geen keuze hebt naar wat je luistert. Dus jullie krijgen 3 DJ’s! Niet zomaar DJ’s, maar medeleerlingen van jullie! DJ Freestyle (Koen Heiwegen uit ZM4L), DJ Paulie (Paulie Bos uit ZP5A) en DJ NXTLVL (Alan Vacquier Droop uit ZP3A) zullen voor jullie gaan draaien. Zij hebben allemaal ervaring in het DJ’en op feesten en sommigen zijn zelfs bekend in het buitenland!
Tijdens het feest kan je met één druk op de knop wisselen van kanaal en hoor je dus een andere DJ.
De koptelefoon verandert dan van kleur naar de kleur van de DJ waar je naar luistert.
Je kan zo dus ook zien naar wie je vrienden luisteren. 

  

VOOR WIE IS HET?


Het feest is een onderbouwfeest, dus dat betekent dat van het vmbo en de mavo alle leerlingen van klas 1 en 2 welkom zijn. Op het praktijkonderwijs zijn leerjaar 1 tot en met 3 onderbouw, dus ook zij zijn van harte welkom. Zit je in de bovenbouw van het vmbo of de mavo, dan zal je moeten wachten op het examengala.

BATTLE OF THE DJ'S


De DJ’s zullen deze avond strijden om de beste DJ te zijn van school. Zij kunnen dan ook een prijs winnen. Hoe meer luisteraars zij hebben, hoe groter de prijs. Wij kijken dan tijdens het feest naar jullie koptelefoons, want die zijn in de kleur van de DJ’s. Dus als je een favoriete DJ hebt, luister dan zoveel mogelijk naar hem en zorg dat jouw favo DJ wint!
Waarschijnlijk komen er veel meezingers, dus smeer jullie keeltjes en zing er op los. Iedereen heeft toch een koptelefoon op, dus niemand hoort je.

  

 

 


HANDIGE INFORMATIE


Verkoop:


Voorverkoop start maandag 13 november en zal elke 1e pauze in het atrium zijn.
In de voorverkoop kost een schoolfeestkaartje €5,-.
Als je pas op de avond zelf beslist, kan je ook gewoon nog komen. Dan kost het kaartje €7,50.
Bij het halen van je kaartje in de voorverkoop betaal je eerst en geef je daarna je leerlingnummer door. Wij noteren dat, zodat je genoteerd staat ter controle later op de feestavond zelf.

Datum en openingstijden:


Op 23 november gaat om 20:00 gaat de deur open en kan je tot 21:00 naar binnen gaan. Het feest eindigt om 23:30 en dan zullen ook pas de deuren weer open gaan. Als je wordt opgehaald door je ouders, zorg er dan voor dat je ouders er pas om 23:40 zijn. Als je om wat voor reden dan ook niet zo laat weg mag blijven, dan mag je ook om 22:00 het feest verlaten. De deur zal dan een kwartiertje open zijn.

Eten en drinken:


We werken op het schoolfeest met muntjes. Ze kosten slechts €0,50 per stuk. Zorg dus dat je wat extra geld mee neemt. Je kan daar namelijk speciale non-alcoholische ‘Misty Drinks’, frisdrank, chips en broodjes worst voor kopen.

Veiligheid:


Wij schenken natuurlijk geen alcohol en het is ook niet toegestaan om dat van tevoren gedronken te hebben. Wij hebben alcoholtesters en houden steekproeven. Ook drugs en roken zijn uiteraard uit den boze. Verder hebben wij collega’s die toezicht houden.