Onderbouwschoolfeest StreekNite

Zandlaan
Onderbouwschoolfeest StreekNite Onderbouwschoolfeest StreekNite

Het is weer zover! Er komt weer een schoolfeest! Op vrijdagavond 29 maart gaan we weer iets leuks doen tijdens het schoolfeest: lasergamen!! Het wordt super gezellig!! Maar pas op! Blijf goed op je hoede.
 

 

 

VOOR WIE IS HET?

Het feest is een onderbouwfeest, dus dat betekent dat van het vmbo en de mavo alle leerlingen van klas 1 en 2 welkom zijn. Op het praktijkonderwijs zijn leerjaar 1 tot en met 3 onderbouw, dus ook zij zijn van harte welkom.

Zit je in de bovenbouw van het vmbo of de mavo, dan zal je moeten wachten op het examengala.
 

HOE WERKT HET LASER GAMEN?


Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op het laserpistool van je tegenstander op zijn. In totaal beschikt iedereen aan het begin van het spel over 9 levens. Om iemand te raken moet je op het laserpistool van je tegenstander richten.

Aan de hand van 3 levensbalken op het pistool kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens. Wanneer je schiet of wanneer je geraakt wordt gaat het geweer trillen. Daarnaast kun je je eigen teamgenoten niet raken. Je speelt in teams van 6 tegen 6.

Het is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort hoeveel levens je tegenstander verliest bij een raak schot. Hoe sterker de munitiesoort, hoe meer levens de tegenstander verliest. Maar je moet ook vaker herladen.


De volledige uitleg staat hier.


PRIJZEN

Een kaartje kost maar €5,-. Maar als je slim bent, koop je je kaartje in de voorverkoop. Je krijgt dan €2,- korting en je kaartje kost dan nog maar €3,-!

 

V.I.P KAARTEN

Daarnaast kan je nu ook V.I.P tickets kopen. Hierbij krijg je dan een gratis t-shirt met het logo van StreekNite en 1 gratis muntje om een drankje te kopen. De V.I.P tickets kosten slechts €10,-.


HANDIGE INFORMATIE

Verkoop:


Voorverkoop start vanaf maandag 11 maart.

  • 11 tot 15 maart: normale èn VIP tickets
  • 18 tot 22 maart: geen verkoop
  • 25 tot 29 maart: alleen normale tickets

 

 

Je kunt jouw tickets halen in het atrium tijdens de grote pauze. In de voorverkoop kost een schoolfeestkaartje maar €3,-!
Als je pas op de avond zelf beslist, kan je ook gewoon nog komen. Dan kost het kaartje €5,-.
Bij het halen van je kaartje in de voorverkoop betaal je eerst en geef je daarna je leerlingnummer door. Wij noteren dat, zodat je genoteerd staat ter controle later op de feestavond zelf.

Datum en openingstijden:


Op 29 Maart gaat om 20:00 gaat de deur open en kan je tot 21:00 naar binnen gaan.
Het feest eindigt om 23:30 en dan zullen ook pas de deuren weer open gaan.
Als je wordt opgehaald door je ouders, zorg er dan voor dat je ouders er pas om 23:40 zijn.
Als je om wat voor reden dan ook niet zo laat mag blijven, dan mag je ook om 22:00 het feest verlaten. De deur zal dan een kwartiertje open zijn.
Verder blijft de deur gewoon dicht.

Eten en drinken:


We werken op het schoolfeest met muntjes. Ze kosten slechts €0,50 per stuk. Zorg dus dat je wat extra geld mee neemt. Je kan daar namelijk speciale non-alcoholische ‘Misty Drinks’, frisdrank, chips en broodjes voor kopen.

Veiligheid:


Wij schenken natuurlijk geen alcohol en het is ook niet toegestaan om dat van tevoren gedronken te hebben. Wij hebben alcoholtesters en houden steekproeven. Ook drugs en roken mogen uiteraard niet. Verder hebben wij collega’s die toezicht houden.

Deze pagina delen