Overlijdensbericht

Zandlaan
Erdem Erdem

Zaterdagavond is een van onze leerlingen, Erdem Kara, door een auto-ongeluk om het leven gekomen. Dat is gebeurd op de A15 en alle inzittenden zijn gewond geraakt. Helaas zijn de verwondingen Erdem fataal geworden.

Dat de betrokkenheid groot is, bleek maandagochtend toen ruim 125 leerlingen bij elkaar kwamen om hun verdriet te delen. Na een korte overdenking van de directeur van de school, de heer Haasjes, was er volop de ruimte om samen te zijn. In de school is een herdenkingsplek ingericht, waar leerlingen, ouders en collega’s een persoonlijk bericht in een herdenkingsboek kunnen achterlaten.

Op dinsdagochtend staan wij tijdens het eerste lesuur met alle leerlingen stil bij deze verschrikkelijke gebeurtenis. Dit doen wij gezamenlijk in ons Atrium. Dezelfde middag stoppen de lessen na 12:00 uur, zodat leerlingen en collega’s in de gelegenheid zijn de herdenkingsdienst in de moskee bij te wonen. Het bestuur van de moskee heeft iedere betrokkene hiervoor van harte uitgenodigd.

Ook in de komende tijd staan de collega’s van ons loopbaancentrum samen met slachtofferhulp klaar om ondersteuning te bieden waar dat nodig is.

Woorden schieten tekort bij het overlijden van zo’n jonge leerling met nog een heel leven voor zich. Wij wensen iedereen die Erdem kent, een band met hem heeft, en natuurlijk zijn familie heel veel sterkte en Gods zegen toe.

 

Deze pagina delen