Terugblik eerste schoolweek

Zandlaan
Leerjaar 2 bouwt vlotten in Otterlo Leerjaar 2 bouwt vlotten in Otterlo

De eerste schoolweek zit erop! Een week vol activiteiten rond introductie en kennismaking. Vanaf vrijdag 6 september was het weer 'gewoon' les al zal leerjaar 1 dat mogelijk anders hebben ervaren.

Op donderdag 5 september vond de jaarlijkse barbecue plaats voor ouders en leerlingen van de brugklas, gevolgd door een informatie-avond voor ouders. Een succesformule waaraan niet snel zal worden gesleuteld omdat het zijn waarde heeft bewezen. Wat wel was veranderd, was het moment waarop. Om de kennismaking te bespoedigen was de barbecue naar voren gehaald en vond nu plaats in de eerste schoolweek.

Op diezelfde dag waren er sportieve activiteiten gepland voor leerjaar 2 en 3. Leerjaar 2 had een sport- en speldag op ‘De Zanding’ in Otterlo. Leerlingen konden zich heerlijk uitleven in onder andere het bouwen van vlotten. Dat het slecht weer was, maakte hen niet uit. Als je een vlot bouwt, kun je niet verwachten dat je droog blijft. Ook leerjaar 3 had een activiteit waarbij zelfredzaamheid een grote rol speelt; survivallen bij sportschool Louwerse in Ede. Hopelijk leidt al die zelfredzaamheid ook tot goede studieresultaten dit schooljaar. Succes ermee!   

IMG-20190905-WA0021.jpg   

Deze pagina delen