Workshops in het kader van Food Valley

Zandlaan
Food Valley aan de Zandlaan Food Valley aan de Zandlaan

De vallei waar Ede deel van uitmaakt wordt ook wel de foodvalley genoemd. Er is enorm veel innovatie en werk in alles wat met voedingsmiddelen te maken heeft. Dit betekent ook dat hier aan de Zandlaan een gespecialiseerde mbo-opleiding van Aeres op dit gebied te vinden is! 

Aeres-mbo heeft een speciale dag met workshops georganiseerd, gericht op leerlingen bbl/kbl en mavo uit het derde en vierde leerjaar van onze school. Deze dag gaat plaatsvinden op 12 oktober. Leerlingen nemen dan deel aan vier workshops en maken op deze manier grondig kennis met deze opleiding op niveau 3 en 4. Leerlingen die deelnemen aan deze dag worden afgemeld voor de reguliere lessen en van hen wordt verwacht dat ze geïnteresseerd zijn in alles wat met het ontwikkelen en produceren van eten te maken heeft. Dit is niet alleen koken maar ook de technische kant van productie!

Er is nog ruimte om je aan te melden. De mentoren van leerjaar 3 en 4 zullen onderzoeken hoeveel leerlingen in aanmerking komen voor deze dag. Andersom kan natuurlijk ook. Als je denkt, dat het iets voor jou is, laat het dan weten aan je mentor.

 

Deze pagina delen