Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding: als het zelf even niet lukt

PJG_20170531_Breinbrekers_small_011.jpg

Op Het Streek doen we er alles aan jou te helpen met je huiswerk. Jouw vakdocent en mentoren staan voor je klaar je te helpen; in en buiten de les. Ook krijg je in de lessen voldoende hulp om verder te kunnen. Soms heb je tóch nog wat meer begeleiding nodig. Dan is de begeleiding van Breinbrekers misschien iets voor jou. Dit is een huiswerkbegeleidingsinstituut waarmee wij samenwerken. Zij kunnen je helpen met je huiswerk als dit op school even niet meer lukt.

Begeleiding

Meer resultaat en plezier op school. Daar gaat Breinbrekers voor! Dankzij persoonlijke begeleiding krijg je dat lastige vak onder de knie en is jouw huiswerk op tijd af. Dit geeft rust als je thuiskomt na een drukke schooldag. Zo ontstaat er een goede balans tussen vrije tijd en school.

Vind je het moeilijk om overzicht te krijgen op je werk, of lukt het niet om goed te plannen? Ben je snel afgeleid? Dan komt huiswerkbegeleiding van Breinbrekers mogelijk van pas. We bieden een plek om geconcentreerd huiswerk te maken en helpen jou bij het plannen. 

Het Streek en Breinbrekers

De begeleiding vindt plaats op een Breinbrekerslocatie tegenover onze school. Breinbrekers is erkend door LVSi, de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten. Het Streek onderschrijft de werkwijze van Breinbrekers, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de te leveren diensten.

Financiën

De begeleiding van Breinbrekers kost geld en is dus niet gratis. Zie www.breinbrekers.nl voor meer informatie en de actuele tarieven.

Aanmelden of vragen?

Aanmelden kan direct via www.breinbrekers.nl/aanmelden. Na ontvangst van jouw gegevens, nemen wij contact op met jou en je ouders.

Heb je een vraag? Bel of mail Breinbrekers

Mail: zandlaan@breinbrekers.nl

Telefoon: 085 070 00 09 (gratis)

Deze pagina delen