Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding: als het zelf even niet lukt

PJG_20170531_Breinbrekers_small_011.jpg

Op Het Streek doen we er alles aan jou te helpen met je huiswerk. Jouw vakdocent en mentoren staan voor je klaar je te helpen; in en buiten de les. Ook krijg je in de lessen voldoende hulp om verder te kunnen. Soms heb je tóch nog wat meer begeleiding nodig. Gelukkig krijgt elke brugklas een uur huiswerkbegeleiding op het rooster. Elke week een lesuur, waarin je leert leren, plannen en organiseren. Dat is nog eens een goede start!

Huiswerkbegeleiding op school

Als je naar de middelbare school gaat, maak je kennis met allemaal nieuwe vakken. Je werkt niet meer heel de dag met dezelfde leerkracht. Dat is even wennen. Je krijgt maakwerk opdrachten, leert voor toetsen, of werkt aan een praktijkopdracht. Hoe doe je dat nu allemaal? Hoe pak je dat slim aan?

Wij vinden het belangrijk om jou een goede start te geven in de brugklas. Vandaar dat iedereen een uur huiswerkbegeleiding op het rooster krijgt. Je leert dan hoe je het beste om kan gaan met je huiswerk en je agenda. Hoe leer je nu het beste woordjes voor Engels? Hoe zorg je dat je wiskunde handig aanpakt. Allemaal onderwerpen die aan bod komen. Hiernaast ook lekker de tijd om rustig aan je huiswerk te zitten en vragen te stellen aan jouw docent.

Fijn idee, toch? 

 

Huiswerkbegeleiding buiten school: Breinbrekers

Als je toch nog behoefte hebt aan extra begeleiding, dan kan je terecht bij Breinbrekers. De huiswerkbegeleiding die zij geven, is misschien nét dat beetje extra dat je nodig hebt. Kijk op de website www.breinbrekers.nl voor meer informatie en tarieven (want deze huiswerkbegeleiding is niet gratis).

Vragen, opmerkingen en aanmeldingen kun je via de website doorgeven. Na ontvangst van jouw gegevens, nemen zij contact op met jou en je ouders.

Heb je een vraag? Bel of mail Breinbrekers op zandlaan@breinbrekers.nl en 085 070 00 09 (gratis).

Deze pagina delen