Het Streek College

Op Het Streek College voel je je snel thuis!

Samen leren, samen leven OP HET STREEK IN EDE!

Of je nu start met een bbl, kbl of mavo advies. Op Het Streek College vinden wij de plek die bij je past. Je krijgt bij ons volop kansen om van jouw schooltijd een prachtige periode te maken. Dat doen we samen!  Leren doen we op Het Streek College zowel door theorie als in de praktijk. Dit zorgt ervoor dat je goed begrijpt wat je aan het leren bent. Je gaat er écht mee aan de slag.

Je hebt bij ons veel keuze. In de brugklas kan je al kiezen uit verschillende klassen. Lees maar eens verder op deze pagina om erachter te komen wat je bij ons allemaal kan beleven. Wil je weten hoe goed onze school het doet? Op Scholen op de Kaart zie je al onze gegevens en slagingspercentages. Dit zijn resultaten waar we trots op zijn. Wij zijn een gezellige school. Wij leren je goed kennen. Jij ons ook. Kom je ook naar Het Streek College? Schrijf je dan in of kom langs voor een gesprek. Je bent welkom. Op Het Streek College zijn we elke dag samen aan het werk voor het beste onderwijs voor jou.

Samen leren, samen leven!

ONTDEK HET STREEK COLLEGE

BEKIJK HIER ONZE PROMOTIEFILM

VMBO EN MAVO

HET STREEK COLLEGE HEEFT HET ALLEMAAL!

OP DE MAVO DENK
JE NA OVER
JE TOEKOMST

Met een mavo-diploma op zak ga je verder op het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) of stroom je door naar de havo.

OP DE KBL ONTDEK
JE WAAR JE
GOED IN BENT

Ben je theoretisch ingesteld, maar ook een doener? Bij KBL ben je ook praktisch bezig. Met je diploma op zak kan je verder op het middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

OP HET BBL HAAL
JE HET BESTE
UIT JEZELF

Ben je praktisch ingesteld en een echte doener? Dan zit je bij BBL goed. Met je diploma op zak kan je verder op het middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

Heb jij interesse om te komen werken op een fijne school? Kom kijken bij de banenmarkt, dinsdag 16 april op Het Streek College!

Heb jij interesse om te komen werken op een fijne school? Kom kijken bij de banenmarkt, dinsdag 16 april op Het Streek College! ...

ANDERS DAN ANDERE SCHOLEN

DIT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET STREEK

Christelijk onderwijs

Het Streek is een christelijke scholengemeenschap. Samen werken wij vanuit onze christelijke identiteit. Wij zien onze leerlingen en elkaar als waardevol en van betekenis. Alle kinderen uit onze multiculturele en multireligieuze samenleving zijn welkom.

Hoge slagingspercentages

Op Het Streek College zijn de slagingspercentage van schooljaar 2023-2024 als volgt: mavo: 88%, kbl 96% en bbl 96%.

GEZONDE SCHOOL

Gezonde leerlingen presteren beter! Met de Gezonde School Aanpak creëren we bewustzijn voor een gezonde en actieve leefstijl. CSG Het Streek heeft het vignet ‘Gezonde School’, een kwaliteitskeurmerk als je structureel werkt aan het verbeteren van de gezondheid van leerlingen.

Samen leren, samen leven!

Samen bouwen we aan een inspirerende omgeving, waarin onze leerlingen zich ontwikkelen en kansen pakken. Het resultaat is belangrijk, maar de weg daar naartoe ook. We stimuleren leerlingen hun groeiproces te delen met anderen, binnen de school en ook daarbuiten.

Het Streek: Gezonde School!

gezonde, actieve leefstijl voor iedereen

Het Streek vindt het belangrijk dat de schoolomgeving bijdraagt aan de gezondheid van leerlingen en medewerkers. Om deze gezonde omgeving te realiseren én te waarborgen heeft Het Streek gekozen om te werken volgens ‘De Gezonde School Aanpak’. Dit is een effectieve aanpak om bij leerlingen bewustzijn te creëren voor een gezonde, actieve leefstijl.

PraktischE INFO Het Streek

Voor ouders en leerlingen

Hoe laat beginnen de lessen? Wanneer zijn de vakanties? Wat doe je als je ziek bent? Via deze pagina kom je terecht bij allerlei praktische informatie die van belang is als je leerling of ouder van een leerling van Het Streek College bent.

OP HET STREEK KUN JE JE VERDER ONTWIKKELEN

Méér weten of keuze al gemaakt?

Lees alles OVER HET STREEK en meld je aan!