Stichting

Samen leren, samen leven op het streek

CHRISTELIJK VOORTGEZET ONDERWIJS in Ede

Kinderen maken een reis door het onderwijs vanaf basisonderwijs tot en met een vervolgopleiding. Wij zijn ons ervan bewust dat we als middelpunt fungeren in die doorlopende leerlijn. Wij maken werk van goede relaties met basis- en vervolgonderwijs. We kijken samen naar de kwaliteit van ons onderwijs en de begeleiding van de leerlingen. Het is de bedoeling dat dit voor alle leerlingen resulteert in een ononderbroken ontwikkelingsproces.

MISSIE & VISIE
van HET STREEK

Het is onze missie om christelijk voortgezet onderwijs te verzorgen. In ons onderwijs hebben wij oog en respect voor de diversiteit waarin de christelijke traditie tot uitdrukking komt.

DE ORGANISATIE
van HET STREEK

CSG Het Streek heeft een eenhoofdig College van Bestuur. Samen met de rector en directeur vormt hij het directieoverleg. Het bestuursbureau ondersteunt de CvB. De raad van toezicht houdt toezicht op het beleid.

DE SCHOLEN VAN
HET STREEK

CSG Het Streek heeft twee locaties op de Kenniscampus Ede: Het Streek Lyceum voor mavo, havo, vwo aan de Bovenbuurtweg en Het Streek College voor pro, vmbo en mavo op de Zandlaan.

WERKEN BIJ
HET STREEK

Ontwikkel jouw talenten en die van onze leerlingen! Het Streek is een opleidingsschool: stagiairs, leraren in opleiding, zij-instromers of mensen die alleen in deeltijd kunnen werken, zijn bij ons welkom.

De unieke scholen van het Streek in Ede

Volg een opleiding bij Het Streek Lyceum of Het Streek College!

Christelijk voortgezet onderwijs

Samen leren, samen leven OP HET STREEK IN EDE!

Het Streek
Lyceum

Het Streek Lyceum is een school voor mavo, havo, vwo en gymnasium. Lees alles over ons diverse aanbod. Wat denk je van Technasium op havo of vwo niveau? Of het Top programma voor hoogbegaafden. Kom je talenten ontwikkelen!

Het Streek
College

Het Streek College is een school voor pro, vmbo en mavo. Met theoretische en beroepsgerichte vakken leer je met kennis en zelfregie in de wereld te staan. Lees hier ook over de begeleiding van onze leerlingen. Neem een kijkje en kies wat het beste bij je past!

Het Streek
College Pro

Het Streek College Pro is een school voor praktijkonderwijs. Wil jij graag leren door dingen te doen? Kom naar ons praktijkonderwijs. We kijken naar jouw kwaliteiten en geven jou de ruimte om te groeien. Je bent van harte welkom!

ZIT JIJ IN GROEP 7 OF 8?

KOM NAAR HET STREEK IN EDE!

Voor het eerst naar de middelbare school, dat is leuk en spannend tegelijk! Ben jij nieuwsgierig hoe dat is? Neem hier een kijkje. Dan lees je alles over de verschillende leerstromen en kun je filmpjes en webinars bekijken. Je leest wanneer onze Open Dag is en wanneer de themamiddagen en open lessen zijn. En belangrijk: hoe jij je kunt aanmelden. Mis niks!

MEDEDELINGEN

OP HET STREEK KUN JE JE VERDER ONTWIKKELEN