Onderwijs

MAVO EN VMBO

HET STREEK COLLEGE GEEFT Onderwijs dat bij jou past

Waar je ook start, op het Streek College gaan we voor een goede start. Dat betekent dat je alle kansen krijgt om te ontwikkelen. Je leert namelijk met vallen en opstaan. Dat is helemaal niet erg. We bieden jou dan ook de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om het uiteindelijk zelf te kunnen. We zoeken samen naar een klas in de school, waarin jij helemaal jezelf kan zijn. Op je gemak naar school gaan en lekker in je vel zitten. Zo haal jij het beste uit jezelf.

HET STREEK COLLEGE SCOORT GOED

Benieuwd hoe Het Streek scoort? Op Scholenopdekaart.nl vind je alle cijfers en getallen die je meer zeggen over onze school. Kom je er niet uit? We leggen het graag aan je uit in een kennismakingsgesprek.

MAVO EN VMBO

HET STREEK COLLEGE HEEFT HET ALLEMAAL!

OP DE MAVO DENK
JE NA OVER
JE TOEKOMST

Met een mavo-diploma op zak ga je verder op het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) of stroom je door naar de havo.

OP DE KBL ONTDEK
JE WAAR JE
GOED IN BENT

Ben je theoretisch ingesteld, maar ook een doener? Bij KBL ben je ook praktisch bezig. Met je diploma op zak kan je verder op het middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

OP HET BBL HAAL
JE HET BESTE
UIT JEZELF

Ben je praktisch ingesteld en een echte doener? Dan zit je bij BBL goed. Met je diploma op zak kan je verder op het middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

Iedere dag je eigen laptop mee

Op Het Streek College neem je iedere dag je eigen laptop mee om, naast je schoolboeken, in de lessen te gebruiken. Het is je eigen device, dus je kan er waarschijnlijk al goed mee overweg. Zo heb je altijd je eigen schoolwerk bij je.

Meer praktische weetjes van Het Streek College?

Alle mogelijkheden om JE EXTRA te ONTWIKKELEN

OP HET STREEK COLLEGE HEB JE KEUZE uit extra VAKKEN

GO!

GO! is een 2-jarige route in de onderbouw die jou een goede start geeft op de middelbare school. In klas 1 en 2 werken we binnen GO! aan de leerstof van het vmbo op bbl- en/of kbl-niveau. Samen kijken we wat je al lukt. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw ‘Groei en Ontwikkeling’.

Vakroute Techniek

Weet je al op de basisschool dat je verder wilt in de wereld van de techniek? Of wil je dat graag ontdekken? Dan kan dat bij ons in de Vakroute techniek. In de Vakroute techniek krijg je extra veel techniek. Zo ben je in leerjaar 1 en 2 per week al tien uur bezig met techniek!

Musicalklas

Naast je normale rooster krijg je, in leerjaar 1 en 2 vmbo-mavo, twee uur Musicalklas. In deze tijd ga je samen een musical schrijven, instuderen en uitvoeren. Om dit goed te doen, krijg je natuurlijk zangles, dansles en acteerles. Je bouwt daarnaast een eigen decor en regelt dat de microfoons en alle verlichting het doen.

Sportklas

Vanaf de brugklas kun je kiezen voor de Sportklas. We hebben daarvoor een prachtige ruime sporthal. Je krijgt dan naast de gewone gymlessen twee uren extra sport aangeboden. Dat is ook nog het geval in leerjaar 2. Je gaat in deze lessen net een stapje verder dan in de gymles. Een goede motivatie is dan ook belangrijk.

BEKIJK EN DOWNLOAD ALLE INFORMATIE

ALLES NOG EEN KEERTJE RUSTIG DOORNEMEN?

Klik, blader en lees hier alle informatie over CSG Het Streek bestaande uit: onze reglementen, goed bestuur, de statuten, privacy en het jaarverslag. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Shelf Wood

OP HET STREEK KUN JE JE VERDER ONTWIKKELEN

Méér weten of keuze al gemaakt?

Lees alles OVER HET STREEK en meld je aan!