Social Media

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

Natuurlijk leer je op Het Streek College veel uit leer- en werkboeken. De laptop ondersteunt je hierbij. Waar zetten we die laptop allemaal voor in? Vandaag in onze Top5️⃣ !

Een geslaagde VO-week met groep 8 van de Wilhelminaschool uit Bennekom.
Deze dagen stonden in het teken van gastlessen op de eigen school, lessen op het Streek College en vragen stellen aan de huidige leerlingen.

Naast je gewone lessen hebben we ook het van TOP. Daarin ontwikkel jij jouw talenten en ga je aan de slag in de praktijk. Wat doen we allemaal in dat vak? Vandaag in onze Top5️⃣!

Vandaag maken onze mavo 4 leerlingen een proefexamen in de gymzaal ter voorbereiding op de examens.
De BBL/KBL leerlingen zijn vandaag gestart met de examens.
Iedereen veel succes!

Huiswerk komt in alle soorten en maten. Welke soorten huiswerk zie je terug bij ons op Het Streek College? Vandaag in onze Top5️⃣!

Een van onze technische profielen is BWI: Bouwen, Wonen & Interieur. Wat leer je daar allemaal? Vandaag in onze Top5️⃣!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je altijd al willen lesgeven?
Bezoek dan de banenmarkt van CSG Het Streek op woensdag 19 april van 18.00 – 20.00 uur bij Het Streek College, Zandlaan 25, Ede!

Tijdens deze avond zijn docenten, teamleiders, schoolopleiders en HR-adviseurs ...aanwezig. Zij kunnen jou alles vertellen over onze school, instromen in het onderwijs of opleidingen die je kunt volgen.
In een informele sfeer maak je deze avond kennis met ons en geven we jou een rondleiding.

Op Het Streek College geloven we erin dat je veel zelf kan! Soms heb je weleens een beetje begeleiding nodig. Waar kan je die verwachten? Vandaag in onze Top5️⃣!

Deuren, deuren en nog eens deuren... Kenmerkend voor de school. Maar... welke deuren gebruik je als leerlingen niet zo vaak? Vandaag een wat geheimzinnige Top5️⃣!

Méér weten of keuze al gemaakt?

Lees alles OVER HET STREEK en meld je aan!