Het Streek College Pro

Op het streek college pro voel je je snel thuis!

Samen leren, samen leven OP HET STREEK IN EDE!

Wil jij graag leren door dingen te doen en uit te proberen? Dan is de school voor praktijkonderwijs voor jou dé opleiding na de basisschool. Samen met de vmbo-locatie van het Streek is de locatie voor praktijkonderwijs gevestigd aan de Zandlaan. Kies je voor ons praktijkonderwijs, dan kies je voor een school waar jij meetelt. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen. We vinden het belangrijk om te weten waar jouw kwaliteiten liggen. We geven jou de ruimte om te groeien. Je krijgt dan ook de vrijheid om dingen te ondernemen en te leren op jouw manier. Samen zijn we verantwoordelijk voor jouw leerproces.

Bij ons op school werk jij hard aan jouw ontwikkeling met ondersteuning van je mentor. Maar het gaat niet alleen om jou, het gaat ook om de ander. Daarom hebben we oog voor elkaar en beseffen wij dat we alleen samen een succesvolle school kunnen zijn.

Voel je welkom op het Pro!

ONTDEK HET STREEK COLLEGE PRO

BEKIJK HIER ONZE PROMOTIEFILMS

UITLEG OVER ONZE SCHOOL

VIRTUELE TOUR DOOR ONZE SCHOOL

PRAKTIJKONDERWIJS

Het streek college heeft het allemaal!

Op Het Streek College Pro ontdek je waar je bent je goed in bent. Het Streek College Pro is een school voor praktijkonderwijs. Wil jij graag leren door dingen te doen? Kom naar ons praktijkonderwijs. Wij kijken naar jouw kwaliteiten en geven jou de ruimte om te groeien.

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

Waterraket maken 🚀 De leerlingen van klas H1A, H1B en V1A ontwierpen en testten vandaag op @hetstreekcollege voor het vak O&O een waterraket 💦. Dat bleek nog een flinke uitdaging! #technasium #samenleven #sterktechniekonderwijs #sto

Vandaag deden zes van onze leerlingen in Arnhem mee aan het Provinciaal Jeugddebat 🎤 In de Statenzaal gingen zij het debat aan met leden van D66, FvD en SGP over thema’s als natuur, stikstof, woningen, onderwijs, werk en verkeersveiligheid 💬 #debatteren #samenleren

Telefoonloze pauze 📵Leerlingen van de @llrhetstreek organiseerden deze week een ‘telefoonloze pauze’ voor de onderbouw. Leerlingen werden uitgedaagd om een week lang hun telefoon aan de kant te leggen en met elkaar te kletsen, een spelletje te doen 🎲, muziek te maken 🎶 of mee te doen ...met een quiz #samenleren #samenleven

ANDERS DAN ANDERE SCHOLEN

DIT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET STREEK

Christelijk onderwijs

Het Streek is een christelijke scholengemeenschap. Alle medewerkers onderschrijven de christelijke identiteit. Wij zien onze leerlingen en elkaar als waardevol en van betekenis. Alle kinderen uit onze multiculturele en multireligieuze samenleving zijn welkom.

Hoge slagingspercentages

Op Het Streek Lyceum slaagt gemiddeld 99% bij de mavo, 97% bij havo en 98% bij vwo en gymnasium. Bij Het Streek College is dat gemiddeld 100% bij mavo vmbo, 97% bij kbl en 99% bij bbl. Gemiddeld 15% van onze leerlingen doet examen op een hoger niveau dan de basisschool adviseerde.

GEZONDE SCHOOL

Gezonde leerlingen presteren beter! Met de Gezonde School Aanpak creëren we bewustzijn voor een gezonde en actieve leefstijl. CSG Het Streek heeft het vignet ‘Gezonde School’, een kwaliteitskeurmerk als je structureel werkt aan het verbeteren van de gezondheid van leerlingen.

Samen leren, samen leven!

Samen bouwen we aan een inspirerende omgeving, waarin onze leerlingen zich ontwikkelen en kansen pakken. Het resultaat is belangrijk, maar de weg daar naartoe ook. We stimuleren leerlingen hun groeiproces te delen met anderen, binnen de school en ook daarbuiten.

Het Streek: Gezonde School!

gezonde, actieve leefstijl voor…

Het Streek vindt het belangrijk dat de schoolomgeving bijdraagt aan de gezondheid van leerlingen en medewerkers. Om deze gezonde omgeving te realiseren én te waarborgen heeft Het Streek gekozen om te werken volgens ‘De Gezonde School Aanpak’. Dit is een effectieve aanpak om bij leerlingen bewustzijn te creëren voor een gezonde, actieve leefstijl…

PraktischE INFO Het Streek

Voor ouders en leerlingen

Hoe laat beginnen de lessen? Wanneer zijn de vakanties? Wat doe je als je ziek bent? Via deze pagina kom je terecht bij allerlei praktische informatie die van belang is als je leerling of ouder van een leerling van Het Streek College Pro bent.

OP HET STREEK KUN JE JE VERDER ONTWIKKELEN

Méér weten of keuze al gemaakt?

Lees alles OVER HET STREEK en meld je direct aan!