Werken bij het Streek

Solliciteren bij het Streek

Samen leren, samen leven OP HET STREEK IN EDE!

Vacatures
Het Streek

Nieuwsgierig naar Het Streek als werkgever? Bij ons is geen dag hetzelfde en dat maakt iedere werkdag interessant. Draag je bij aan onze identiteit en cultuur?

Opleidings
school

Wij zijn een opleidingsschool! Stagiairs, leraren in opleiding, zij-instromers of mensen die alleen in deeltijd kunnen werken, zijn van harte welkom.

Stage bij
Het Streek

Aan het studeren? Op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Wij zijn een opleidingsschool! Je bent van harte welkom.

Werken bij het Streek

Het Streek als werkgever

Nieuwsgierig naar Het Streek als werkgever? Bij ons is geen dag hetzelfde en dat maakt iedere werkdag interessant. Samen met onze leerlingen gaan we op zoek naar wat bij hen past en stimuleren we hen om zich te ontplooien en hun talent en creativiteit te ontwikkelen. Dat stimuleren we ook bij onze medewerkers. Wil jij werken op een open, christelijke school waar we samen leren, samen leven? Draag je bij aan onze identiteit en cultuur? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Authentiek

CSG Het Streek is een christelijke scholengemeenschap met een open toelatingsbeleid. De ruim 300 medewerkers onderschrijven de christelijke identiteit. De Bijbel en het leven van Jezus zijn voor ons een bron van inspiratie. Dat zie je terug in onze onderwijsvisie en in de manier waarop we met elkaar omgaan. Docenten op onze school zijn in staat om die overtuiging woorden en daden te geven. Woorden in bijvoorbeeld een dagopening. Daden in de omgang met leerlingen en collega’s. Daarbij achten wij authenticiteit hoog, met alle vragen en twijfels die daarbij horen. Van de ruim 2.300 leerlingen verwachten wij dat zij die normen en waarden respecteren.

Stimulerend

Het Streek heeft twee locaties en samen bouwen we aan een inspirerende omgeving, waarin onze leerlingen zich ontwikkelen en kansen pakken. Het resultaat is belangrijk, maar de weg daar naartoe ook. We stimuleren leerlingen hun groeiproces te delen met anderen, binnen de school en ook daarbuiten. Onze medewerkers zijn daarin het kapitaal van de organisatie. Daarom willen wij hen stimuleren om zich te blijven ontwikkelen.

Faciliterend

Op school faciliteren we alle medewerkers die hun talenten willen ontwikkelen. Het initiatief daarvan ligt bij de medewerker zelf. Wij ondersteunen hem of haar door studietijd en opleidingsmogelijkheden aan te bieden.

Lerend

Op onze school spreken medewerkers elkaar aan op de kwaliteit van hun werk. Wij hebben een lerende organisatie, waarin fouten mogen worden gemaakt. Belangrijk is dat we feedback krijgen van de direct leidinggevende en van onze collega’s. Dat wij ook ontvankelijk zijn voor die feedback.

CSG Het Streek maakt deel uit van het VIA-scholenverband: een samenwerking van elf scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Veluwe en omstreken. Deze samenwerking heeft onder meer als doel om van en met elkaar te leren.

Opleidingsschool

Wij zijn een opleidingsschool! Stagiairs, leraren in opleiding, zij-instromers of mensen die alleen in deeltijd kunnen werken, zijn van harte welkom. Ons opleidingsprofiel moet het hun mogelijk maken om bewust een keuze te maken voor onze school of voor juist een andere school. Wil jij ook stage lopen op het Streek ? Schrijf je hier in.

Bereikbaarheid

Door de centrale ligging van beide locaties van Het Streek op de Kenniscampus Ede zijn wij goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Snelweg A12 en het NS station Ede-Wageningen zijn vlakbij. Beide scholen hebben een ruime parkeerplaats en overdekte fietsenstallingen.

Pensioen

Het Streek is aangesloten bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Elke medewerker wordt aangemeld bij het ABP (deelname is verplicht). Uitgebreide informatie kun je vinden op www.abp.nl.

CAO en Arbeidsvoorwaarden

De cao voor het voortgezet onderwijs is van toepassing bij Het Streek. In deze cao staan de rechten en plichten van de werkgever en werknemer vermeld.

CSG Het Streek heeft ook een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Wij maken gebruik van FiscFree®. FiscFree® regelt voor werkgevers en hun medewerkers extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel.

Méér weten of keuze al gemaakt?

Lees alles OVER HET STREEK en meld je aan!