Werken bij het Streek

Kom een dagje meelopen!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je altijd al willen lesgeven? Iedereen is van harte welkom om kennis te komen maken met het vak van docent. Op www.kiesjekans.nl vind je allerlei informatie. Bijvoorbeeld testen of het beroep als docent iets voor jou is, hoe je kan overstappen en bij wie je terecht kan om de mogelijkheden te bespreken. Kies je Kans en maak vrijblijvend kennis!

Benieuwd naar onze school? Dan ben je van harte welkom voor een kop koffie of een meeloopdag. Onze HR-adviseurs vertellen je graag over onze school, instromen in het onderwijs of opleidingen die je kunt volgen. Interesse? Stuur een mail aan onze senior HR-adviseur, Willeke Timmer (wti@hetstreek.nl).

ANDERS DAN ANDERE SCHOLEN

de voordelen van het streek

OPLEIDINGSSCHOOL

Wij zijn een opleidingsschool! CSG Het Streek maakt deel uit van de Gelderse Onderwijsvallei (GOV), een partnerschap met onder andere de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Wageningen Universiteit. Stagiaires, leraren in opleiding en zij-instromers zijn van harte welkom op onze school. Samen werken we aan jouw persoonlijke leerdoelen en helpen we je jouw professionele identiteit te ontwikkelen.

CENTRAAL GELEGEN

Door de centrale ligging van beide locaties van Het Streek op de Kenniscampus Ede zijn wij goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Snelweg A12 en het NS station Ede-Wageningen zijn vlakbij. Beide scholen hebben een ruime parkeerplaats en overdekte fietsenstallingen.

goede begeleiding starters

Op beide locaties zorgen onze schoolopleiders voor een gedegen inwerktraject. Of je nu start in het onderwijs of al eerder werkzaam was op een andere school: we maken je snel wegwijs bij ons op school! Tijdens bijeenkomsten met andere nieuwe collega’s krijg je alle ruimte om je ervaringen te delen en elkaar van feedback te voorzien.

Onze identiteit

Wij zijn een christelijke scholengemeenschap. We zien de Bijbel als bron van inspiratie. Bij ons is elke leerling welkom, ongeacht zijn of haar religieuze of culturele achtergrond. Van onze medewerkers vragen wij dat zij de christelijke identiteit onderschrijven. Vanuit onze kernwaarden ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid, leren wij leerlingen om van betekenis te zijn voor elkaar.

Jouw collega’s & Leerlingen

Sinds de zomer van '21 ben ik werkzaam op Het Streek College. Ik heb het enorm naar mijn zin! Dat komt vooral, omdat ik mezelf mag zijn, als persoon en als 'jonge' docent. Mijn collega's zijn zeer betrokken en staan altijd open voor mijn inbreng.

Janneke Wever
Docent Nederlands

Ik heb voor Het Streek gekozen vanwege het technasium. Dat sprak me meteen aan! Je werkt in groepjes aan toffe projecten. De lessen O&O vind ik echt het hoogtepunt van de week.

Sophie (vwo 1)

Ik vind het fijn om te werken op Het Streek. Er is hier veel ruimte en vrijheid om je eigen lessen vorm te geven. Zo kunnen wij een goede basis leveren aan de ontwikkeling van onze leerlingen. We staan hier open voor ieders mening en we leren van elkaar.

Benjamin van Dijk
Docent wiskunde

Op Het Streek Lyceum word je goed geholpen als je extra begeleiding nodig hebt. De docenten zijn er écht voor je en denken goed met je mee.

Floris (havo 3)

Deze levendige school geeft mij ontzettend veel werkplezier! Ik krijg alle ruimte om mijn passie voor het onderwijs te ontplooien en mijn talenten te ontwikkelen. Bovenal tref ik hier fantastische collega’s en leerlingen.

Maarten Roos
Docent geschiedenis en brugklasmentor

Mijn leraren helpen me goed als ik vragen heb, en bij mijn mentor kan ik voor alles terecht!

 

Lonneke

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

Word jij vandaag ook verrast?! ❤️ @victoriousonesiforus #Valentijnsdag

Word jij vandaag ook verrast?! ❤️ @victoriousonesiforus #Valentijnsdag ...

De leerlingen die op 2 en 3 februari meegedaan hebben aan de actie van @zipyourlip.nl hebben een heel mooi bedrag opgehaald!! 💪🏻 Met dank aan de @llrhetstreek voor het organiseren!! #24uurnieteten #samenlerensamenleven

De leerlingen die op 2 en 3 februari meegedaan hebben aan de actie van @zipyourlip.nl hebben een heel mooi bedrag opgehaald!! 💪🏻 Met dank aan de @llrhetstreek voor het organiseren!! #24uurnieteten #samenlerensamenleven ...

Je hebt het vast al gehoord: er komt een nieuw telefoonbeleid. Vanaf maandag 12 februari geldt de afspraak: ‘Thuis of in de kluis!’ 📵
We kunnen ons voorstellen dat dit voor sommige leerlingen erg wennen zal zijn. Misschien ben je niet zo blij met dit besluit en heb je vragen. Bijvoorbeeld: waarom waren die telefoontassen niet genoeg? En hoe weet ik nu of er roosterwijzigingen zijn? Of: wat moet ik dán doen in de pauze?
 
Hiervoor hebben we een Q&A (Question and Answer) gemaakt (link in bio) We kijken uit naar deze positieve verandering!

Je hebt het vast al gehoord: er komt een nieuw telefoonbeleid. Vanaf maandag 12 februari geldt de afspraak: ‘Thuis of in de kluis!’ 📵
We kunnen ons voorstellen dat dit voor sommige leerlingen erg wennen zal zijn. Misschien ben je niet zo blij met dit besluit en heb je vragen. Bijvoorbeeld: waarom waren die telefoontassen niet genoeg? En hoe weet ik nu of er roosterwijzigingen zijn? Of: wat moet ik dán doen in de pauze?

Hiervoor hebben we een Q&A (Question and Answer) gemaakt (link in bio) We kijken uit naar deze positieve verandering!
...

Het debatteam van Het Streek Lyceum heeft donderdag de eerste plaats gehaald in de Gelderse voorronde van de wedstrijd Op Weg Naar Het Lagerhuis. Enthousiast en goed voorbereid voerden ze debatten over actuele thema’s, tegen de teams van andere scholen in Gelderland. De overwinning betekent dat de leerlingen het binnenkort mogen opnemen tegen de winnaars van andere provinces in de landelijke wedstrijd. Gefeliciteerd! 🏆 #debatwedstrijd #gelderland #opwegnaarhetlagerhuis

Het debatteam van Het Streek Lyceum heeft donderdag de eerste plaats gehaald in de Gelderse voorronde van de wedstrijd Op Weg Naar Het Lagerhuis. Enthousiast en goed voorbereid voerden ze debatten over actuele thema’s, tegen de teams van andere scholen in Gelderland. De overwinning betekent dat de leerlingen het binnenkort mogen opnemen tegen de winnaars van andere provinces in de landelijke wedstrijd. Gefeliciteerd! 🏆 #debatwedstrijd #gelderland #opwegnaarhetlagerhuis ...

Trots op onze leerling Cas Timmermans! Hij is nederlands kampioen veldrijden nieuwelingen geworden. Super knap gedaan!! 🏆🚴🏻‍♂️ #trots #prestatie

Trots op onze leerling Cas Timmermans! Hij is nederlands kampioen veldrijden nieuwelingen geworden. Super knap gedaan!! 🏆🚴🏻‍♂️ #trots #prestatie ...