Go!

Een speciale route voor jouw groei & ontwikkeling

het Streek College biedt onderwijs dat bij jou past.

Is de overstap naar de middelbare school een uitdaging? Heb je nét even dat extra steuntje in de rug nodig? Kies dan voor GO! Kies je voor GO!? Dan kies je voor extra begeleiding en ondersteuning in de onderbouw. Dit geeft jou een goede start op de middelbare school.

We gaan samen kijken naar wat je al lukt. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw ‘Groei en Ontwikkeling’. Ook daar staat de afkorting GO! voor. Je krijgt een goede begeleiding bij jouw sociaal-emotionele ontwikkeling. Dat betekent dat we je gaan helpen om lekker in je vel te zitten, voor jezelf op te komen, vrienden te maken, zelfverzekerder te worden.

Je kan je aanmelden voor GO! met een aanbeveling van jouw basisschool. We bieden iedereen dezelfde kans om met de juiste begeleiding verder te komen. GO! bereidt jou voor op de bovenbouw van het praktijkonderwijs of van het vmbo. Je kan dus alle kanten op!

Klinkt dit interessant? Kom snel langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

PraktischE INFO Het Streek

Voor ouders en leerlingen

Hoe laat beginnen de lessen? Wanneer zijn de vakanties? Wat doe je als je ziek bent? Via deze pagina kom je terecht bij allerlei praktische informatie die van belang is als je leerling of ouder van een leerling van Het Streek College bent.

CONTACTPERSOON

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST

Wil je eens kennismaken om te zien of GO! bij jou past? Neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via onderbouw.college@hetstreek.nl of 0318-477 100.

OP HET STREEK KUN JE JE VERDER ONTWIKKELEN

Méér weten of keuze al gemaakt?

Lees alles OVER HET STREEK en meld je aan!