GO!

Een speciale route voor jouw groei & ontwikkeling

Streek%20GO1.jpg

Is de stap naar de middelbare school nog wat groot voor jou? Heb je nét dat extra steuntje in de rug nodig? Misschien is GO! dan wel de route voor jou.

GO! is een route van 2 jaar in de onderbouw die een goede start vormt voor jouw tijd op de middelbare school. In klas 1 en 2 werken we binnen GO! aan de leerstof van het vmbo op bbl en/of kbl niveau. Samen kijken we wat jou lukt. Naast de gewone leerstof werken we aan jouw eigen groei & ontwikkeling. Ook daar staat de afkorting GO! voor. We begeleiden jou daarin vooral op sociaal-emotioneel gebied. Dat betekent dat we jou gaan helpen om lekker in je vel te zitten, voor jezelf op te komen, vrienden te maken, zelfverzekerder te worden.

Je kan je aanmelden voor GO! met een aanbeveling van jouw basisschool. Het leuke van GO! is dat je je kan aanmelden met een PrO-advies (in de richting van bbl), een bbl-advies én een kbl-advies. We bieden iedereen dezelfde kans om met de juiste begeleiding verder te komen. GO! bereidt jou voor op de bovenbouw van het praktijkonderwijs of van het vmbo. Je kan dus alle kanten op!

Klinkt dit interessant? Kom snel langs of neem contact met ons op voor meer informatie. Voor GO! geldt namelijk een maximaal aantal aanmeldingen, dus wacht niet te lang. 

Voor vragen kunt u bellen met de school op 0318-477 100 of mailen naar T. Kraaijeveld (teamleider onderbouw vmbo-mavo) via tkr@hetstreek.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier op de website te gebruiken.

 

Omroep Ede kwam langs en heeft een mooi item gemaakt over GO! Dhr. Kraaijeveld legt hierin nog eens uit hoe Go! eruit ziet.

Deze pagina delen