Directeur Het Streek College

Op Het Streek College in Ede voelt iedereen zich snel thuis. Samen leren, samen leven! Er wordt hier dagelijks gewerkt aan het beste onderwijs. Voor deze gezellige school zoeken we een verbindende en daadkrachtige directeur met hart voor vmbo-, PrO- en ISK-leerlingen, die de uitdaging wil aangaan om deze school verder toekomstbestendig te maken.

De kern van de functie

De directeur Het Streek College

 • Is betrokken bij christelijk onderwijs en kan vandaaruit omgaan met de diversiteit binnen de school
 • versterkt de professionele cultuur en weet de goede sfeer te behouden
 • zorgt ervoor dat de basis verder op orde komt
 • is gericht op verbeteren en indien nodig/wenselijk op veranderen
 • verbetert het met en van elkaar leren tussen praktijkonderwijs, ISK en vmbo.

Wat vraagt Het Streek College?

 • HBO plus denk- en werkniveau
 • werkervaring in het voortgezet onderwijs is een voorwaarde
 • ervaring in een leidinggevende functie in een (complexe) schoolorganisatie is een voorwaarde
 • ervaring op het gebied van ontwikkel- en verbeterprocessen op schoolniveau
 • gebleken affiniteit met de populatie binnen het vmbo-mavo en ISK-onderwijs
 • een goede balans tussen een onderwijskundig en bedrijfskundig profiel
 • bereid en in staat om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de (christelijke) identiteit.

Over Het Streek College

Het Streek College is een school voor mavo, vmbo, praktijkonderwijs en ISK en staat bekend om de fijne sfeer en de persoonlijke begeleiding van leerlingen. ‘Samen leren, samen leven!’ is het motto van de school. Samen leren betekent dat geleerd wordt door theorie en in de praktijk, samen leven betekent dat er oog is voor elkaar en de omgeving. De medewerkers zijn zeer betrokken en hebben hart voor de leerlingen. De sfeer onder de collega’s is goed. Het Streek College staat goed aangeschreven. De onderwijsresultaten zijn op orde, de school is voldoende beoordeeld door de inspectie en heeft een goed imago in de regio.

De regio verwacht de komende jaren een groei van het aantal inwoners. Dat betekent ook een groei van het aantal leerlingen op Het Streek College. De school werkt nauw samen met het primair onderwijs.

Wat biedt Het Streek College?

De functie van directeur wordt gewaardeerd in schaal 14 conform de CAO VO + ca. 5% arbeidsmarkttoelage. Bij benoeming krijg je een aanbod in de vorm van een jaarcontract, waarna bij gebleken geschiktheid een benoeming voor onbepaalde tijd plaatsvindt. Daarnaast biedt CSG Het Streek een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren en meer informatie

Heb je belangstelling voor de vacature directeur Het Streek College? Stuur dan een korte motivatie inclusief cv  gericht aan de heer W. Nep, voorzitter College van Bestuur, via de website van Versteege Search & Interim-management.

De procedure wordt begeleid door drs. Alex de Gruijter. Voor meer informatie over deze vacature is hij bereikbaar per telefoon: 06-1369 7896 en per mail: alex.degruijter@versteege-search.nl.