Reünie

Reünie HET STREEK LYCEUM

in het gloednieuwe schoolgebouw

Het nieuwe gebouw van Het Streek Lyceum wordt zo mooi! Eén ding is zeker, na de zomervakantie van 2024 starten alle leerlingen en medewerkers van Het Streek Lyceum in het nieuwe schoolgebouw.

Reünie Het Streek Lyceum
19 oktober 2024 13.00 tot 16.00 uur

We zijn trots op het nieuwe schoolgebouw van Het Streek Lyceum en dat willen we aan alle oud-leerlingen en oud-medewerkers laten zien. Een mooi moment voor een reünie! De reünie wordt gehouden in het gloednieuwe gebouw van Het Streek Lyceum, Bovenbuurtweg 1. Noteer 19 oktober in je agenda!

We vragen een kleine bijdrage van je zodat we onder het genot van een drankje oude herinneringen kunnen ophalen.
Opgeven kan via  https://www.ticketkantoor.nl/shop/hetstreek-reunie

Wie komen er allemaal?

We hebben al heel veel reacties ontvangen en hebben zin om iedereen te ontmoeten tijdens de reünie in het gloednieuwe schoolgebouw van Het Streek Lyceum.

Vertel oud-klasgenoten over deze reünie!

Benieuwd wie er allemaal komen? Bekijk de lijst.

Toestemming
In de lijst zie je wie zich heeft aangemeld voor de reünie op zaterdag 19 oktober. Zij hebben ons toestemming gegeven om hun voor- en achternaam te mogen publiceren op deze website en zo oud-klasgenoten te laten weten dat ze aanwezig zijn bij de reünie.

Aanwezig bij reünie

volg ons op social media, Stay tuned!

OP HET STREEK IS ELKE DAG WAT TE BELEVEN!

HET STREEK JOURNAAL

Het laatste nieuws over de nieuwbouw

Blijf op de hoogte!

Tijdens de voorbereidings- en bouwperiode houden we onze omwonenden goed op de hoogte. Dat doen wij het liefst digitaal. Geef uw mailadres door aan nieuwbouw.lyceum@hetstreek.nl.

U kunt hier ook terecht voor al uw vragen en/of opmerkingen over de nieuwbouw.